Összezárva - (1/?) - TaeMon



Cím: Összezárva
Alkotó: Nana & Noriko
Párosítás: VMon/TaeMon - Taehyung x Namjoon (BTS)
Besorolás: +12
Műfaj: AU, sötét
Figyelmeztetés: Trágár beszéd; slash, bromance
Összefoglalás: Kim Taehyung egy fiatal fiúcska, aki igen gazdag családba született; az apja az egyik leghíresebb, nevesebb cég vezetője, így Taehyung mindent megkap, amit csak akar. Elég nagy fegyelemben, szigorban van nevelve, hiszen egy napon majd ő veszi át a vezetést - ezt ő tudja nagyon jól, s hol fűlik hozzá a foga, hol pedig egyenesen utálja a gondolatát is ennek. 
Taehyung fenn hordja az orrát, beképzelt, nagyképű, elkényeztetett, kényes gyerek, határokat nem ismerő, de mi történik akkor, ha olyan helyzetbe kényszerül, ahol senkit nem érdekel, kinek is a fia ő? Katt az olvasáshoz ---->>
Hozzáfűzés:  Itt is lenne egy új történet tőlünk. :) Elég régóta írjuk, és most úgy döntöttünk, elkezdjük kipakolgatni a részeket. :D Nem feledkezünk meg a régiekről sem, igazából, ez is régről jött fici, de igyekszünk majd mindegyikkel. :)
Azt is tudjuk, hogy valószínűleg a tökötök ki van azzal, hogy mindenben V van, de sajnos V a kedvencünk, és nem tudunk olyan párossal írni, amit annyira nem szeretünk. :'( Szóval, előre is sajnáljuk, akinek már uncsi. :c 

TaeMon fici nem sűrűn van. :D
Reméljük, tetszeni fog nektek. :)
Jó olvasást! 

Én (Nana) írom Taehyungot!
Nóri írja Namjoont!




(Csináltunk egy facebook csoportot, ahová a frissítéseket tesszük ki, amellett pedig néha telespammeljük majd finom yaoikkal. :D Még kezdetleges, persze. :)
Ha szeretnétek, nyugodtan csatlakozzatok, szívesen várjuk a Felhőcskéket. <3

Facebook <<<--- Katt a linkre.)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések